metix foto

dennismakkus

Dennis Makkus

Projectmedewerker
Van jongs af aan ben ik altijd al druk bezig geweest met werken in de techniek. Ik ben begonnen met een bijbaantje in de rozenkwekerij. Daarna ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan bij een kassenbouwbedrijf. Affiniteit met de techniek heb ik altijd al gehad en mijn interesse ligt hier nog steeds.

Een keuze voor een technische opleiding was dan ook vanzelfsprekend. Ik ben in 2009 begonnen aan de MBO opleiding Elektrische Installatietechniek aan het Albeda college. Na het afronden van deze opleiding heb ik de keuze gemaakt om in 2013 verder te gaan studeren aan de Haagse Hogeschool in Delft. De daar gevolgde HBO opleiding Elektrotechniek heb ik met succes in vier jaar afgerond. Na het afronden van deze opleiding lag de wereld voor me open.
 
Dat heb ik direct opgepakt door te beginnen bij Metix als projectmedewerker. Maar daarnaast ook met het plannen van een wereldreis voor 3 maanden naar New Zeeland.

Naast de techniek houd ik ook van contacten leggen met mensen. In 2016 heb ik mijn diploma skileraar behaald en ben vol enthousiasme begonnen met het geven van skiles.
 
Bij Metix krijg ik de kans om de basis die ik heb opgedaan aan technische kennis en communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen door mee te werken in veel verschillende projecten bij verschillende opdrachtgevers. De afwisseling in werkzaamheden vanaf het oplossen van technische vraagstukken en het organiseren van projecten als ook het contact met de opdrachtgevers spreekt mij enorm aan.