hansvanrossen

Hans van Rossen

Adviseur / projectleider
Na mijn studie Telematica ben ik in 1995 begonnen bij Nieaf Systems als software engineer. Later ben ik hier in de rol van projectleider gegroeid en tot 2001 was ik unitmanager software voor de vestiging Utrecht. Sinds 2001 werk ik bij Agritect Advies.

In mijn rol als projectleider bij Nieaf Systems heb ik een aantal ’Kopen op Afstand’-projecten uitgevoerd voor de grote en middelgrote bloemenveilingen in Nederland. Dit was mijn eerste stap in de wereld van e-commerce rond bloemen.

Bij Agritect Advies heb ik mij verder gespecialiseerd in projectmanagement en e-commerce. En dan vooral op het gebied van ketenintegratie door elektronische berichtenuitwisseling tussen bedrijven in versketens zoals die voor bloemen, bollen, groente en fruit. Maar ook in het openbaar vervoer heb ik gewerkt aan diverse projecten.

Sinds begin 2010 ben ik lid van de NVBI (Nederlands Vereniging van Beëdigde Informaticadeskundigen) en sinds 2011 sta ik hier ingeschreven als beëdigd informaticakundige. Dit stelt mij in staat om mijn kennis op juridisch, informatica- en bedrijfskundig gebied verder uit te bouwen en in te zetten in projecten en adviestrajecten.

 nvbi